Naast de klant,
is beter dan erboven

Bij ons geen pretenties. Natuurlijk hebben we kennis van zaken. Met 70 jaar ervaring op zak weten we waar we het over hebben. Maar wat we echt belangrijk vinden is samenwerking. We willen projecten samen aanvliegen. Wij adviseren vanuit onze expertise, maar luisteren tegelijk naar de wensen en ideeën die anderen aandragen.

01

Bouwmanagement

De bouw is een complex proces, waarin verschillende belangen, wensen én partijen samenkomen. Een gestructureerde aanpak is daarom essentieel. Grunstra Bouwingenieurs kent het klappen van de zweep en gebruikt de jarenlange ervaring voor gestructureerde procesbegeleiding. Duidelijke beslismomenten en meetbare doelen staan daarbij bovenaan. Onze projectleiders bemiddelen, begeleiden en creëren met hun kennis onmisbare projectwaarde.

02

Uitwerken

We werken zowel ontwerpen van Grunstra Architecten, als van andere architecten, opdrachtgevers of aannemers uit. We werken hierbij in Revit 3D, volgens BIM. Onze uitdaging is om samen met opdrachtgever en bouwpartners te komen tot tekeningen die de ontwerpen op de juiste manier vertalen.

03

Calculeren

Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander waar we rekening mee moeten houden. We hebben daarom altijd als doel om ieder project op tijd en binnen budget te realiseren. Om hiervoor te zorgen, toetsen we op vaste momenten of we nog op schema lopen. Zo weet u als klant waar u aan toe bent en voorkomen wij onaangename verrassingen.

04

Adviseren

Een goed gebouw gaat decennia mee. En in die tijd kan veel veranderen. Dat vraagt soms om aanpassingen, waar wij graag in adviseren. Wij houden rekening met de toekomstwaarde van gebouwen. Onze gedachte is altijd dat de functie van een ruimte moet kunnen veranderen. Zo zijn op termijn eenvoudig aanpassingen te maken voor duurzaam gebruik van het pand.

05

Werken volgens BIM

Sinds lange tijd werken wij uitsluitend met het digitale Building Information Model, oftewel BIM. In BIM wordt digitaal samengewerkt met alle betrokkenen tijdens de bouw. Ieder verwerkt zijn tekeningen in BIM, waardoor één totaalbeeld ontstaat van het project. Er is hierdoor altijd één actuele tekening en elke partij weet van de plannen van de ander. Dit voorkomt fouten en onnodige kosten.

  • 01. Bouwmanagement
  • 02. Uitwerken
  • 03. Calculeren
  • 04. Adviseren
  • 05. Werken volgens BIM

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Neem gerust contact met ons op