70 jaar ervaring

Grunstra Bouwingenieurs is ontstaan vanuit Grunstra Architecten. Dit bureau bestaat al ruim 70 jaar. Grunstra Bouwingenieurs werd in 2012 als afgeleide van het architectenbureau opgericht. Het was een gevolg van de groeiende vraag naar bouwkundige werkzaamheden, die los stonden van het maken van ontwerpen. De jarenlange ervaring van het architectenbureau staan echter nog altijd aan de basis van Grunstra Bouwingenieurs.

Bekijk ons werk

Partners in het proces

Wij hebben de kennis van de hele bouwkolom in huis, maar worden meestal gevraagd voor een deel van het proces. Bijvoorbeeld voor bouwmanagement, calculaties, of tekenen. Wij adviseren vanuit onze ruime ervaring op deze punten en profiteren mee van de ervaring van de andere partijen. Door de krachten te bundelen en de verbinding te zoeken, creëren we proceswaarde en ontstaat er ruimte voor creativiteit.

Hoe werken we

Managers van het proces

Omdat we zoveel facetten van de bouwkolom zelf beheersen, weten we ook waar de valkuilen liggen. Dat maakt dat we deze snel signaleren en oplossen, nog voordat er problemen ontstaan. Het is onze kracht dat we een bouwproces altijd binnen planning en budget opleveren. Dat doen we met onze ervaring, én door goed samen te werken met onze partners.

Neem gerust contact met ons op.
  • 01
  • 02
  • 03

Over ons

Laten we kennismaken

Wilt u een bouwingenieur die u verder helpt bij het realiseren van uw project? Wij gaan graag met u in gesprek. Zo kunt u ons vertellen wat uw wensen zijn en kunnen wij toelichten wat we voor u kunnen betekenen. Met kennis van het hele bouwproces kunnen wij u altijd adviseren.

Gerrit van der Steege

projectleider

Gerrit van der Steege

projectleider

Marjanne Schaper

secretaresse

Marjanne Schaper

secretaresse

Wopke Schaafstal

architect | associate

Wopke Schaafstal

architect | associate

Tieme Keekstra

junior BIM modelleur

Tieme Keekstra

junior BIM modelleur

Marco Lenes

young talent

Marco Lenes

young talent

Arend Kooistra

BIM modelleur

Arend Kooistra

BIM modelleur

Sytze Grunstra

kostendeskundige

Sytze Grunstra

kostendeskundige

Harmen Grunstra

senior architect

Harmen Grunstra

senior architect

Leo ter Beke

directeur | architect

Leo ter Beke

directeur | architect

Hoe wij werken

Onze nuchtere mentaliteit en jarenlange ervaring leggen een stevig fundament onder onze organisatie. Hoe zich dat vertaalt naar de praktijk, vertellen onze drie kernwaarden.

  • Betrokken
  • Transparant
  • Onafhankelijk
Onze werkwijze

“Wij zien onszelf als partners in het bouwproces. Door krachten te bundelen, komen we verder en ontstaat er ruimte voor optimalisatie van het eindproduct”


Leo ter Beke - Directeur bij Grunstra Bouwingenieurs

Werken bij Grunstra Bouwingenieurs

Bij Grunstra Bouwingenieurs doen we het samen. Projectleider, tekenaar of BIM-modelleur: het team vormt het hart van onze organisatie. We werken dan ook met korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen wanneer dat nodig is. Mensen werken hier relatief lang, wat zich doorvertaalt in een hecht team met veel kennis van zaken. Desondanks zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Onze vacatures

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Neem gerust contact met ons op